Tilmelding

Der er løbende tilmelding og optag helt året. Du finder det kursus du ønsker at deltage på og tilmelder dig og betaler direkte online. Studerende kan tilmelde sig så længe der er ledige pladser. Man kan tilmelde sig et enkelt kursus eller flere kurser samlet. Kurserne kan tages i den rækkefølge man ønsker. Det er muligt at blive skrevet på vores venteliste, hvis et hold allerede er fyldt.

​​

Tilmelding til kurser​

Ved tilmelding til alle skolens kortere kurser, er det altid 'først til mølle princippet'. Disse findes under fanen 'Kurser'.

Tilmelding til skolens linjer

Men hvis du tilmelder dig én af skolens 6 linjer: Billedkunstlinjen, Skrivelinjen, Design / Arkitekturlinjen, Tekstillinjen, Tegneserielinjen og Filmlinjen,

bedes du i Tilmeldingsblanketten under feltet 'Bemærkning' besvare følgende spørgsmål:

Hvorfor ønsker du at gå på skolen?

Har du et mål - en skole eller uddannelse, du ønsker at søge ind på?

Hvilke ting arbejder du med nu, og hvilke ting ønsker du at arbejde med på skolen?

Send tekst til skrivelinjen

Studerende der ønsker at tilmelde sig Skrivelinjen bedes desuden indsende 2-3 siders tekst, som man selv har skrevet. Det kan være ny eller gammel tekst – alt fra digte, lyrik, poesi til uddrag af noveller eller roman osv. Teksten sendes via e-mail på koebenhavnskunstskole@gmail.com samtidig med udfyldelse af tilmeldingsblanketten på hjemmesiden.

​​

Optag

Vi gennemgår alle vores tilmeldinger til skolens linjer, og det er først når du er optaget på holdet, beløbet vil blive trukket på dit betalingskort. Dette kan typisk tage 4-8 hverdage. Hvis du ikke bliver optaget, eller hvis der er venteliste til holdet, vil du modtage en mail. Bemærk dette gælder kun tilmeldinger til skolens 6 linjer.

Nedsat deltagerbetaling

Det er muligt at opnå nedsat betaling, 6 kr. pr. time, hvis man er på SU, arbejdsledig, handicappet eller pensionist ved kursets start og har folkeregisteradresse i København.

Aktivering

De som er under regler om aktivering, på dagpenge og kontanthjælp, kan deltage i alle vores kurser og på vores mentorforløb. Kontakt jobcentret for mere information om mulighederne for et ophold på Københavns Kunstskole.

Link til Københavns Kunstskoles persondatapolitik

Kontakt

Københavns Kunstskole

Nørre Søgade 43

1370 København K

35 83 60 82

koebenhavnskunstskole@gmail.com

CVR: 16121347

Følg os

Facebook

Instagram