Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Sommerkurser

Herunder kan du se alle skolens uge sommer male- og tegnekurser. Alle er velkomne både begyndere og øvede eller erfarne, da undervisningen er baseret på indviduelle samtaler og vejledning, så undervisningen tilpasses den enkelte elev.

På malekurserne arbejder vi kun med vandbaseret maling, alle formere for opløsningsmidler, må ikke bruges på skolen.

Du kommer til at arbejde i lyse, rolige lokaler, centralt beliggende ved Søerne, med god plads også til store formater, hvis det er det du ønsker. Du har staffeli, bord og stol og tegneplader til rådighed, alle materialer medbringer du selv. 

Sommer malekurser

Uge 25 v. Morten Knudsen

​19. - 23. juni 2023

Pris​

3500,-​

Tilmelding​

​I denne uge udforsker vi både form, indhold og teknikker indenfor farve og komposition. De forskellige faser som maleren gennemgår i sit arbejde, fra ide og skitse til færdigt maleri, vil løbende gennemgås med udgangspunkt i den studerendes nuværende ståsted i processen.

I maleriets verden bliver “Hvad” vi maler ofte vægtet højere end “Hvordan” vi maler. På malekurset her, skal vi ikke kun udvikle og arbejde med vores valg af motiver, men også tale om, og kigge på hvordan vi vælger at male dem.

Vi skal med andre ord forsøge, at udfordre vores eksisterende erfaringer, og forestillinger om hvad maleri er, for på den måde at lære os selv, at tilegne os ny viden og udvide vores billede analytiske bevidsthed.

​​Uge 27 v. Pia Fonnesbech

​3. - 7.  juli 2023 kl. 10.00 - 16.00

Pris​

3900,-​

Tilmelding​

På Pias malekurser handler det om, at hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om dit unikke billedsprog.

​Pias store erfaring som billedkunstner og underviser gør, at hun hurtigt spotter de ting du ikke selv ser, og du kommer til at opdage nye sider af dit maleri. Du får nye teknikker, inspiration og synsvinkler på din kunst, efterhånden som kurset skrider frem.

Du er velkommen til at arbejde med egne projekter. Du har måske brug for inspiration til at færdiggøre et maleri som driller, eller brug for at blive hjulpet i gang med en ide, du ikke rigtigt kan få skubbet i gang.

Uge 28 v. Pia Fonnesbech

​10. juli - 14. juli kl. 10.00 - 16.00

Pris​

3900,-​

Tilmelding​

På Pia Fonnesbechs sommerworkshop uge 2, kommer du til at arbejde med mennesket, som figur i maleriet og i kunsten. Du kan arbejde med hele mennesket, kroppen, portrættet, abstraktionen, eller hvad du finder mest interessant. Som oplæg kan du bruge fotos, eller du kan arbejde med parafraser af andre kunstværker – mulighederne er mange, og Pia vil i ugens løb komme med oplæg og inspiration til hvordan du finder de ideer, metoder og motivkredse der passer til dit billedsprog.

Pias sommerworkshop handler om at finde frem til hvilken slags maler du er, og hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog. Du får nye teknikker, inspiration og synsvinkler på din kunst, efterhånden som kurset skrider frem.

Når du fokuserer på mennesket som figur i kunsten, får du mulighed for at træne dit øje, og dine tegnefærdigheder på en måde, som gør dig i stand til, at arbejde med alle slags motiver. Uanset om du har en særlig interesse for, at arbejde med hele figuren eller portrættet, får du stort udbytte af træningen. Du er velkommen til også at arbejde med andre projekter hvis du foretrækker det.

​​Uge 29 v. Anita Viola Nielsen

​17. - 21. juli 2023, kl. 10.00 - 16.00

Pris​

3900,-​

Tilmelding​

​Anitas malekurser er baseret på undervisning med individuelle samtaler og vejledning, teknisk vejledning og opgaver, samt fælles billedgennemgange. I ugens løb får du Anitas bud på, hvordan du kan skærpe din iagttagelsesevne, forholde dig aktivt til motivvalg, og bevidstgøre dine valg og fravalg i dine kunstneriske udfoldelser. Du bestemmer selv om du vil arbejde med akryl, akvarel, kridt eller blandformer.

Anita introducerer emner med opgaver som eksempelvis Motivet / Farveharmoni / Stoflighed / Collage. For Anita handler det om at hjælpe dig til at sikre den røde tråd i dit kreative arbejde, og at blive bevidst om de valg og fravalg du træffer undervejs.

Uge 30 v. Mia Nelle Drøschler​​

​24. - 28. juli 2023, kl. 10.00 - 16.00

Pris​

3900,-​

Tilmelding​

På Mia-Nelles malekursus tager vi udgangspunkt i lige netop dér, hvor du er i dit maleri. Med en kombination af individuel vejledning og fælles undervisning, løftes du til næste trin i dit maleri. Mia-Nelle oplever det at male som en proces, hvor det er vigtigt at gå i tæt sparring og dialog med andre, og det får du mulighed for på dette kursus.

De primære fokusområder er håndværk og indhold, og du får først og fremmest et godt ”eftersyn” af din maleriske værktøjskasse. Sammen kigger I på farve, komposition og penselteknik, og du udvider i ugens løb din værktøjskasse, eller skaber den helt fra grunden sammen med Mia-Nelle, afhængigt af hvor du er i dit maleri. Vi taler hele tiden om hvad du maler – og hvorfor er der motiver du finder mere interessante end andre? Hvad er dit foretrukne oplæg – fotografi, erindring, eller noget tredje?

I undervisningen indgår også øvelser der er relevante for dig og dine medkursister, alt sammen med formålet at udvide din maleriske værktøjskasse, og bringe dit maleri til et nyt niveau.

Pris​

Tilmelding​

Uge tegnekurser

Mandag - fredag kl. 9.30 - 15.00​

Fast underviser​: Gry Holmskov​

Tegnekursus frihånd uge 24

​​Uge 24: 12. - 16. juni 2023, kl. 9.30 - 15.00

Pris​

2900,- (inkl. materialer)

Tilmelding​

Tegnekursus frihånd uge 34

​​Uge 34: 21. - 25 august 2023, kl. 9.30 - 15.00

Pris​

2900,- (inkl. materialer)

Tilmelding​

Københavns Kunstskole  |  Nørre Søgade 43, 1370 København K  |  Telefon: 3583 6082  |  E-mail: info@koebenhavnskunstskole.dk   |  CVR: 16121347