Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Sytekniske kurser

Københavns Kunstskole tilbyder sytekniske kurser der henvender sig til alle, som har en god idé, men skal have hjælp til at føre det ud i livet. Herunder kurser i skrædderi, tilretning, konstruktion, tilpasning, upcykling, bæredygtig iværksætteri, produktions færdige mønstre, arbejdstegninger mm.

Vores vision er at hjælpe vores kursister til at få realiseret deres ideer. Vi vil på vores sykursus have et særligt fokus på bæredygtighed, med omtanke på valg af materialer. ​

Upcycling og skrædderi - bliv din egen skrædder!

Har du lyst til at komme i et kreativt fællesskab med professionel rådgivning/oplæring fra en skrædder i vores hyggelige lokaler i Nansensgade, så er kurset her måske noget for dig?

Kurset henvender sig til dig som:

​Mangler hjælp til tilretning af den fine kjole nede fra genbrugsbutikken eller udskiftning af lynlåsen i yndlings bukserne?

Har lyst til at lave noget helt nyt ud af en gammel yndling, men mangler hjælp og inspiration til et holdbart og ikke hjemmesyet look?

​​

Vi vil rigtig gerne opfordre til en mere bæredygtig tilgang til mode gennem godt håndværk og kreative ideer. Derfor tilbyder vi et hold til alle der har lyst til at gøre en lille forskel, ved at ændre sine forbrugsvaner og forny garderoben på en kreativ og lærerig måde. I godt selskab og i et lokale med plads og adgang til det rigtige udstyr.​

Materialer

Tanken er at kursisterne selv medbringer de projekter, som de ønsker at arbejde med. Men der må forventes ekstra udgifter til materialer, alt afhængig af projektets omfang. Der er intet krav til sy kendskab på forhånd.

Underviser

Louise Bungaard har en håndværksmæssig baggrund indenfor ædelmetal, skomageri og er uddannet skrædder. Derudover projekleder og initiativtager til opstart af socialt ansvarlig lokal produktion i socialøkonomisk regi. Louise har 5 års erfaring som assisterende systueleder og har især haft et ønske om at fremme mulighederne for en mere bæredygtig tilgang til produktion. I den forbindelse har hun samarbejdet med flere upcoming brands og fungeret som sparringspartner i hele processen fra prototype til det endelige produkt. Sideløbende har hun arbejdet med egne projekter som konsulent, kostumier og skrædder.

Louise har god erfaring med oplæring af skrædderelever/ansatte på systuen og i sit virke som underviser på aftenskole. Som underviser håber hun at kunne inspirere og motivere eleverne til at tænke mode ind i en bæredygtig praksis.

Tilmelding

Tilmeld dig via vores tilmeldingsblanket herunder. Du vil modtage en kvittering på din tilmelding. 

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Dette vil du blive informeret om. 

Du vil straks få en mail, såfremt der bliver plads.

Har du spørgsmål til betaling, tilmelding eller andet, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon 35 83 60 82 eller via e-mail info@koebenhavnskunstskole.dk​

​Syteknisk kursus

7 onsdage kl. 17.00 - 21.00

Underviser: Louise Bundgaard

Undervisnings sted: Sankt Peders Stræde 45, forhus 3. sal.

Ingen undervisning i uge 42.

​Syteknisk kursus

7. september - 26. oktober 2022

Pris​

2.900,-

Tilmelding​

​Syteknisk kursus

Ny dato kommer snart

Pris​

2.900,-

Tilmelding​

​Syteknisk kursus

Ny dato kommer snart

Pris​

2.900,-

Tilmelding​

Københavns Kunstskole  |  Nørre Søgade 43, 1370 København K  |  Telefon: 3583 6082  |  E-mail: info@koebenhavnskunstskole.dk   |  CVR: 16121347