Malekursus

Intensivt malekursus hvor vi ser på form, indhold og teknikker

Københavns Kunstskoles Malekurser er en unik mulighed for at gå i dybden med maleriet og udforske dets endeløse muligheder gennem et seriøst, fokuseret og ambitiøst undervisningsforløb. Malekurserne udforsker både form og indhold og udfolder alskens teknikker indenfor farve og komposition, sideløbende med en personlig vejledning dedikeret til den studerendes individuelle stil, udfordringer og ambition. De forskellige faser som maleren gennemgår i sit arbejde, fra ide og skitse til færdigt maleri, vil løbende gennemgås med udgangspunkt i den studerendes nuværende ståsted i processen.

I overensstemmelse med Københavns Kunstskoles insisteren på at skabe en god og fortrolig stemning på skolens værksteder vil der på malerkurset også ligges vægt på muligheden for at fordybe sig i et koncentreret og trygt miljø. Et trygt forhold til værkstedet er et essentielt forsæt for at udvikle sit arbejde med maleriet under konstruktiv kritik.

De studerende vil blive introduceret til adskillige markante internationale og nationale malere med henblik på at højne både sprog og viden omkring maleriets historie og samtid. Disse introduktioner vil understøtte vigtigheden af at se og studere andre malere, når man selv maler, samt være til inspiration for de studerendes eget arbejde.


Københavns Kunstskoles Malerkursus henvender sig til både nybegyndere, let øvede og mere erfarne studerende, der ønsker at bevæger sig dybere ind i maleriets verden, da undervisningen netop tager udgangspunkt i den enkelte studerendes arbejde.

Praktisk

Der er malerkursus torsdag kl. 17.00 - 20.00. Andre kurser kan have andre undervisningstider, læs under hver enkelt kursus.

​Du medbringer egne materialer til dette kursus, pensler, farver, lærred mv. Vi stiller borde og staffelier til rådighed.

Tilmelding

Tilmeld dig via vores tilmeldingsblanket herunder.

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Dette vil du blive informeret om. Du vil straks blive få mail, såfremt der bliver plads.

Undervisere

Mia Nelle Drøschler, Billedkunstner uddannet ved Goldsmiths, University of London.

Kaspar Oppen Samuelsen, Det Kgl. Danske Kunstakademi, Kbh.

Malekursus torsdag aften​

​​Malerkursus forløb 4

​5. marts - 23. april 2020

Underviser: Mia Nelle Drøschler

& Kaspar Oppen Samuelsen

Pris​

2.650,-

​​Malerkursus forløb 5

​30. april - 26. juni

Underviser: Mia Nelle Drøschler

& Kaspar Oppen Samuelsen

Pris​

2.650,-

Faste undervisere​

Mia-Nelle Drøschler &

​Kaspar Oppen Samuelsen

​Undervisning

7 Torsdage kl. 17.00 - 20.00

Ingen undervisning uge 42, uge 7, uge 24, 9. april og 21. maj 2020.

​​3 dages Malerkursus

​6. april - 8. april 2020

Pris​

1.800

Tilmelding​​

Fast underviser​

Kaspar Oppen Samuelsen

​Undervisning

Mandag - onsdag kl. 10.00 - 15.00

Kontakt

Københavns Kunstskole

Nørre Søgade 43

1370 København K

35 83 60 82

koebenhavnskunstskole@gmail.com

CVR: 16121347

Følg os

Facebook

Instagram