Linjer

Københavns Kunstskole er en kunstnerisk forskole placeret i hjertet af København og den pulserende Københavnske kunstscene. Skolen består af en billedkunstlinjen, design- og arkitekturlinjen, filmlinjen, skrivelinjen, beklædningsdesign linjen og tegneserielinjen.  

Det er vigtigt at pointere at undervisningen på Københavns Kunstskole tager udgangspunkt i de studerendes interesser, visioner og arbejder og det er dette arbejde, der udgør kimen og indholdet i den studerendes endelige produktion.

Københavns Kunstskole prioriterer et koncentreret, professionelt og personligt forløb - fra research og værkproduktion, til præsentation, kritik, udstilling og tryk.

Tid, fordybelse og ro vægtes ligeledes højt på Københavns Kunstskole. Det tager tid at opbygge en ærlig relation til ens personlige udtryk og denne relation skal værnes om og udfoldes.
​​

Københavns Kunstskole insisterer på et seriøst, vejledende og altid lystbetonet forhold til de kunstneriske praksisser og på dialog som den fortrinsvise indgang til et arbejde med kunst, film, design, arkitektur og litteratur.

Selvom man er tilmeldt en linje på skolen vil der stadig også foregår aktiviteter på tværs af linjerne: foredrag, oplæsninger, ekskursioner, fester, udstillinger osv.

Skrivelinje​n

​​​Skrivelinjens kurser henvender sig til alle, der ønsker at styrke deres evner og deres arbejde med at skrive, samt til studerende der ønsker at søge ind på Forfatterskolen, Filmskolens Manuskriptlinje, Dramatikeruddannelsen eller andre skriveskoler i Norden.

Læs mere

Billedkunstlinje​n

​​​Københavns Kunstskoles billedkunstlinje tilbyder et ambitiøst og udfordrende program, baseret på den studerendes individuelle kunstpraksis. Du kan her arbejde målrettet med din ansøgning til kunstakademierne, og få opbygget et solidt ansøgningsmateriale.​

Læs mere

Design/arkitekturlinje​n

​​​Design- og arkitekturlinjen på Københavns Kunstskole tilbyder forberedende kurser til designskolen og arkitektskolen, og kan fungere som afklaringsforløb i netop dette fremtidige studievalg. Det er et meget struktureret program uge for uge, med undervisning i både teknisk tegning, samt konkrete design- og arkitektopgaver.

Læs mere

Filmlinjen

På vores filmlinje tilbydes der kurser i at udvikle og skrive film. Der fokuseres på den individuelle filmskabers personlige stemme og håndværket i at lave film.

Læs mere

Beklædningsdesign linjen

Forberedende forløb til videregående kunstneriske uddannelser inden for mode, beklædning og tekstil formgivning.

Vi vil arbejde med at skabe tøj, og kigge på hvordan tøj og tekstil rummer både performative og politiske betydninger og muligheder.

Læs mere​

Læs mere​

Tegneserielinjen

På Tegneserielinjen arbejder vi med at eleven skal udvikle sine kompetencer gennem egenproduktion. Undervisningen er tilrettelagt således at eleven kan bruge forløbet og det færdige produkt med henblik på ansøgning til videregående uddannelse, eller bruge det i deres eget videre arbejde med tegneserier.

Læs mere​

Kontakt

Københavns Kunstskole

Nørre Søgade 43

1370 København K

35 83 60 82

koebenhavnskunstskole@gmail.com

CVR: 16121347

Følg os

Facebook

Instagram