Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Mentorordningen​

Online mentorforløb:

2 x 1 times vejledning - Pris: 1200,-

5 x 1 times vejledning - Pris: 2900,-

Mentorforløb på skolen eller på dit værksted

2 x 1½ times vejledning - Pris: 2.550,-

5 x 1½ times vejledning - Pris: 5.850,-​

​Det kan være for dig/jer som:

  • allerede har et værksted ude i byen
  • er målrettet imod at lave ansøgninger til videregående kreative uddannelser
  • igennem længere tid har arbejdet seriøst på egen hånd
  • ikke har mulighed for at studere på skolen, men ønsker at modtage undervisning
  • ønsker personlig rådgivning og vejledning vedr. manuskripter eller et færdigt manus

  • ønsker rådgivning og læsning med henblik på at søge ind på forfatterskolen

  • kun har arbejdet på hobbyplan, men er blevet mere seriøs og ønsker sparring i udviklingen

Et mentorforløb på Københavns Kunstskole udformes i tæt dialog med den studerende, så den optimale hjælp kan tilrettelægges. Et mentorforløb vil have forskellige udformninger alt efter hvilken form for vejledning den studerende ønsker. Det være en supplerende styrke i arbejdet op til indsendelse, optagelsesamtaler og optagelsesprøver, eller i ønsket om personlig rådgivning og vejledning i forhold til billedkunst, maleri, manuskripter og tekstarbejde.

​​​

Mentorordningen fokuserer på individuel vejledning, som består af en-til-en samtaler, vejledning i forhold til hvor du er og hvad der er dit mål. Udgangspunktet i samtalerne er både at klargøre og udvikle din praksis, og at forberede dig til evt. ansøgning, portfolie og optagelsessamtale. Der er ikke et atelier tilknyttet ordningen. Undervisning og individuelle samtaler foregår online, på skolen, eller på dit atelier hvis du bor i København.

Tilmelding

Send en mail til skolen på: koebenhavnskunstskole@gmail.com

Skriv hvad du arbejder med og hvem du ønsker som mentor.​

Online mentorforløb:

2 x 1 times vejledning - Pris: 1200,-

5 x 1 times vejledning - Pris: 2900,-

Mentorforløb på skolen eller på dit værksted:

2 x 1½ times vejledning - Pris: 2.550,-

5 x 1½ times vejledning - Pris: 5.850,-​  Tilmelding

Mentorpanel​

Glenn Christian

Forfatter

Elsebeth Jørgensen 

Billedkunstner

I mentormøder arbejder jeg med den enkeltes situation, muligheder og udfordringer nu og her, men også med mere langsigtede fremtidsperspektiver. Jeg vejleder i.f.t. ideudvikling og kunstneriske metoder, og giver sparring / kritik på både proces og realiserede projekter. Alle medier og udtryksformer kan indgå med både billeder såvel som tekst, lyd og rumlige materialer. Jeg har erfaring med flere typer medier og co-produktion med kunstnere fra forskellige kunstfelter, og kan derfor også vejlede med tværkunstnerisk fokus. Der kan sendes materialer til mig før samtaler, og jeg giver gerne individuelle øvelser og referencer og hjælper med ansøgninger til kunstnerisk uddannelse, legater, open call-udstillinger etc. 

Billedkunstner, født 1970. Uddannelse: Det Kgl. Danske Kunstakademi, Kbh., 1995-2002.

Elsebeth Jørgensen arbejder med fotografi, lyd- og video montager, tekst, tegning, installation og stedsspecifikke projekter. Værkerne er baseret på research i historiske arkiver og egne registreringer, hvor hun ofte også involverer forfattere, musikere, komponister, skuespillere og mediedesignere i produktionen. Værkerne præsenteres i kunstinstitutioner, offentlige byrum / landskaber samt bøger og digitale rum online.

Hun har udstillet siden 1998 i ind- og udland på museer og udstillingsteder og realiseret kommissionsværker til bl.a. Tate Modern, (UK), Hordaland Kunstcenter, (NO) og Bispebjerg Hospital, (DK).

Siden 2003 har hun undervist på kunstakademier og kunstskoler samt siddet i optagelser og censurerede udstillinger. I 2014-2018 var hun fast underviser i Billedkunstnerisk praksis på Det Jyske Kunstakademi, hvor hun bl.a. også stod for fællesundervisning med Det Jyske Musikkonservatorium. Hun fungerer idag også som vejleder i Billedkunstnernes Forbund, og er ekstern censor i Det Fælles Censorkorps for Videregående Kunstneriske Uddannelser.

www.elsebethjoergensen.net

Marie Limkilde

Instruktør

Anne Werner

​Designer, konstruktør og kostumier

Mia Nelle Drøschler​

Billedkunstner

​I mine mentor samtaler har jeg fokus på maleri og tegning. Jeg vil udvide bevidstheden omkring form og indhold, ved at gå i dybden med både teknik og det du har 'på hjerte'. Der kan være sammenhængen mellem disse, som ikke altid er så nemme at overskue selv når man er alene i processen. Derfor er jeg særlig glad for disse en-til-en mentor forløb, da jeg vil bidrage med mit blik og erfaring til netop der hvor du er. Alle niveauer er velkomne: begynder, øvet eller erfaren.​

Billedkunstner. Uddannelse, Goldsmiths Fine Art 2010.
Mia-Nelle Drøschler arbejder med maleri, vægmaleri, tegning, performance, installation og tekst. Drøschler kredser om eksistentielle refleksioner, ofte hentet fra sit eget personlige liv, for at bringe det ind i en kollektiv kontekst. Særlig er hun optaget af en 'åndelig søgen', som hun har fordybet sig i ved måneders research arbejde i og omkring Rom i Italien, hvor hun har studeret et utal af fresker, væg- og loftmalerier der op igennem kunsthistorien skildrer og/eller forbinder beskueren til en åndelig dimension. Siden sin afgang har hun udstillet på en række museums og gallerier i ind- og udland, i efteråret 2019 udførte hun en større offentlig udsmykning til Slagelse Kommune bestående af to gange 26 meter vægmaleri, og var på residency i Berlin på Bethanien i 2018. Se mere på https://www.instagram.com/mianelle/

Siden 2010 har Drøschler undervist i kunst og maleri, særlig akademioptag har været en stor del af både hendes undervisning og mentorvejledninger. Ydermere afholder Drøschler løbende foredrag, og har siden 2017 har haft tæt samarbejde med kriminalforsorgen om at facilitere kunstproces workshops for indsatte.

​Sigurd Buch Kristensen

Forfatter

Kontakt

Københavns Kunstskole

Nørre Søgade 43

1370 København K

35 83 60 82

info@københavnskunstskole.dk

CVR: 16121347

Følg os

Facebook

Instagram