Enter your registered email:
Indtast ny adgangskode:

Linjer

Københavns Kunstskole er en kunstnerisk forskole placeret i hjertet af København og den pulserende Københavnske kunstscene. Skolen består af en billedkunstlinje, en design- og arkitekturlinje og en skrivelinje. Fra efteråret starter vi Skrivekunstskolen Fyn, og vil herefter både tilbyde forfatterforløb i København og i Odense. 

Det er vigtigt at pointere at undervisningen på Københavns Kunstskole tager udgangspunkt i de studerendes interesser, visioner og arbejder og det er dette arbejde, der udgør kimen og indholdet i den studerendes endelige produktion.

Københavns Kunstskole prioriterer et koncentreret, professionelt og personligt forløb - fra research og værkproduktion, til præsentation, kritik, udstilling og tryk.

Tid, fordybelse og ro vægtes ligeledes højt på Københavns Kunstskole. Det tager tid at opbygge en ærlig relation til ens personlige udtryk og denne relation skal værnes om og udfoldes.
​​

Københavns Kunstskole insisterer på et seriøst, vejledende og altid lystbetonet forhold til de kunstneriske praksisser og på dialog som den fortrinsvise indgang til et arbejde med kunst, design, arkitektur og litteratur.

Selvom man er tilmeldt en linje på skolen vil der stadig også foregår aktiviteter på tværs af linjerne: foredrag, oplæsninger, ekskursioner, fester, udstillinger osv.

Skrivelinje​n

​​​Skrivelinjens kurser henvender sig til alle, der ønsker at styrke deres evner og deres arbejde med at skrive, samt til studerende der ønsker at søge ind på Forfatterskolen, Filmskolens Manuskriptlinje, Dramatikeruddannelsen eller andre skriveskoler i Norden.

Læs mere

Billedkunstlinje​n

​​​Københavns Kunstskoles billedkunstlinje tilbyder et ambitiøst og udfordrende program, baseret på den studerendes individuelle kunstpraksis. Du kan her arbejde målrettet med din ansøgning til kunstakademierne, og få opbygget et solidt ansøgningsmateriale.​

Læs mere

Design/arkitekturlinje​n

​​​Design- og arkitekturlinjen på Københavns Kunstskole tilbyder forberedende kurser til designskolen og arkitektskolen, og kan fungere som afklaringsforløb i netop dette fremtidige studievalg. Det er et meget struktureret program uge for uge, med undervisning i både teknisk tegning og div. design- og arkitektopgaver.

Læs mere

Filmmanuskriptlinjen

På vores filmmanuskript tilbydes der kurser i at udvikle og skrive manuskripter til film. Der bliver fokuseret på forfatterens personlige stemme og i selve hånd​værket til at skrive filmmanuskripter.

Læs mere​

Contact

Copenhagen Art School

Nørre Søgade 43

DK-1370 København K

+45 35 83 60 82

koebenhavnskunstskole@gmail.com

CVR: 16121347

Follow us

Facebook

Instagram