Enter your registered email:
Indtast ny adgangskode:

Ferie- / sommerkurser​

​​Tryk-kursus / linoleum- efterårsferien

​10. + 11. 2016

Pris​

950,- (inkl. materialer)

Fast underviser​

Simon Væth

Gæstelærer​

​Undervisning

Onsdag og torsdag kl. 16.00 - 20.00​

Kurset giver en indføring i linoleumstrykkets mange facetter og muligheder. Der vil være en kort introduktion til linoleumstrykkets historie op til i dag, hvor teknikken stadig er yderst populær.

Hvorfor holder linoleumstrykket stadig?

Linoleumstrykket er et af det mest bredt fagnendne medier i familien af grafiske trykteknikker. Det rummer alle muligheder for udtryk og stilarter, af den grund bruges det også af alle fra folkeskolebørn til professionelle kunstnere.

Fokus i kurset vil være hands-on og der blive lagt op til udforskning af mediets muligheder gennem en række konkrete opgaver.

Linoleumstryk kræver nødvendigvis ikke en stor presse og andet, dyrt og professionelt udstyr, - du kan starte med et stykke linoleum, skæreredskaber, papir, farve og en ske. På kurset vil du netop blive introduceret for måder og metoder til at komme rigtig langt med meget få remedier.

Kurset er kort sagt en super mulighed for at stifte bekendtskab med grafikkens- og trykkekunstens inspirerende verden.​​

Kunst. Saks. Papir.

3 dages kollage og maleri workshop i efterårsferien

19. - 21. oktober 2016​

Pris​

1.350,-

Fast underviser​

Mia-Nelle Drøschler

Gæstelærer​

​Undervisning

Onsdag - fredag kl. 10.00 - 15.00​

På denne kollage og maleri workshop bliver du introduceret til grundteknikkerne i kollage og billedkunst.

Vi vil gennemgå hvordan et billede kan opbygges ved hjælp af andre billeder, former og farver. Komposition og form vil især have vores fokus.

Omdrejningspunktet er din egen produktion af billeder og kollager, hvor du får rig mulighed for at eksperimentere og udvikle dit eget udtryk. Vi vil især lægge vægt på ideen omkring dine værker, og spørge ind til hvad du vil lave og hvorfor, igennem en fortrolig individuel dialog.

Hver dag starter med en gennemgang af kollagen op igennem kunsthistorien til samtiden. Et udvalg af kunstnere og værker vil blive introduceret som inspirations kilde og til at udvide forståelsen for hvor kollagen kommer fra og hvilken relevans den har i dag.

Plancher, saks, lim og et mindre udvalg af blade er til rådighed. Det anbefales dog kraftigt at medbringe egne materialer. Kun fantasien sætter grænser.

Teknisk tegneforløb 1 uge​

Uge 42: 17. - 21. oktober 2016 - efterårsferien

Uge 7: 13. - 17. februar 2017 - vinterferien

Pris​

3.000,-

Fast underviser​

Gry Holmskov​

Gæstelærer​

​Undervisning

Mandag - fredag kl. 10.00 - 15.00

​1 uges intensivt teknisk tegneforløb. Her vil vi arbejde med dobbelt retvinklet projektion, plan, snit og opstalt, perspektiv, isometri.​

Kurset henvender sig især til dem som søger ind på en arkitektskole, designskole eller lignende.

Contact

Copenhagen Art School

Nørre Søgade 43

DK-1370 København K

+45 35 83 60 82

koebenhavnskunstskole@gmail.com

CVR: 16121347

Follow us

Facebook

Instagram