Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Elevudtalelser​

Anne Lind Sorth, Skrivelinjen 2021

Før jeg startede på skolen, havde jeg kun skrevet lidt poesi og jeg havde aldrig læst mine tekster op for andre. Derfor var det en glædelig oplevelse at erfare, hvor trygt og professionelt et rum, der er på skrivelinjen. Mine tekster er blevet læst med høj faglighed, seriøsitet og skarpe øjne. Det har været en fornøjelse at have Glenn, Peder og Emeli som undervisere. Den konstruktive kritik jeg har fået fra dem, har været altafgørende for min udvikling. Nu skriver jeg prosa, som kun har styrket mit skriftlige udtryk. Dette forløb har løftet mig og givet mig mod til, at fortsætte det hårde arbejde. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte Københavns Kunstskole, for udover at jeg har lært en masse nyt, er det også et dejligt fællesskab, at være en del af.

Noah Koppel Levy, billedkunstlinjen 2020.

Jeg synes at det er en rigtig god skole, da man får åbnet sin kunstneriske horisont. Og kan få nogle venner der er værd at snakke med. Skolen er nede på jorden og der er en god stemning. Man kommer på ture til gallerier og får vist kunstnere, og der er et godt arbejdsflow. Jeg har gået på billedkunstlinjen, skrivelinjen og Malerkursus på skolen.

Peter Højlund Andersen, billedkunstlinjen 2019

Uden Københavns Kunstskoles åbenhed og vilje til at udfordre og give kritik og kærlighed til kunsten, var min billedkunstdrøm aldrig blevet til noget. Tak for det.

Nanna Gabriella Thor-Rasmussen, billedkunstlinjen 2019

At gå på Københavns Kunstskole har været en kæmpe fornøjelse. Det har givet mig en større tro på mig selv, jeg har udviklet mig meget og ikke mindst fået en masse nye venner og et fedt kunstnerisk netværk.

Catrine Brink - Billedkunstlinjen 2019

Københavns Kunstskole har givet mig et nyt perspektiv og ståsted, og ikke mindst en forståelse for den sammenhæng jeg selv indgår i rent kunstnerisk.

Mit eget personlige kunstsyn og kunstudtryk blev markant udviklet under forløbet.

Dette på baggrund af både fælles gennemgange og diskussioner om kunst og ved de individuelle samtaler man får med med underviserne i sit eget atelier.

Tiden på skolen har helt klart givet mig et skub i min udvikling som kunstner. Det vigtigste for mig var, at jeg lærte at se på mit eget arbejde med en vis form for distance.
Jeg kan se at jeg nu udvikler mig i spændende retninger, som jeg ikke havde forestillet mig, før jeg startede på skolen.

Jeg vil anbefale Københavns Kunstskole til dem som ønsker at udvikle sig indenfor kunst eller søger et skub i den rigtige retning.

Studerende på filmlinjen

Kurset har åbnet mig op for, hvor mange vinkler og facetter, der er til film. Jeg har lært, at den gode historie nogle gange kan være utrolig simpel. Jeg har lært, hvad jeg synes er

smukt - både rent teknisk og handlingsmæssigt. Jeg er blevet klar over, at jeg ikke bare kan sætte mig ned og skrive en hel film, men at inspiration nogle gange handler om brudstykker, der senere hen kan blive sat sammen.

Wanda Rossi, Frihånds tegnekursus 2018

Really enjoyed my free-hand course with Gry. She is a passionate teacher and tough critic. Thank you for helping me taking first baby steps in drawing

Alma Kober Sørensen

Design / arkitekturlinjen 2017/2018

Det har været vikelig lærerigt at gå på Københavns kunstskole. Vores virkelig dygtig lærer, Gry, har ikke kun rustet mig med de færdigheder jeg skal bruge for at studere arkitektur, men har også været en mental støtte igennem processen. Jeg synes der har været et godt sammenhold og vi blev rystet ekstra godt sammen under hjemmeopgaver og optagelsesprøven.​

Wenjie Zhou, Billedkunstlinjen 2018

​I seriously recommend anybody who is serious with his/her artistic practice to join the dayclasses at Københavns Kunstskole.

You receive valuable feedback on your work through advice on academy application and your own studio space for practice, of which all is super experience and valuable for your further development in your artiistic practice.

Camilla Brygmann Kaae Christensen

Design / Arkitekturlinjen 2016 – 2017

Københavns Kunstskole sætter nogle gode rammer for massere ny viden og hyggelig stemning. Gry er en fantastisk underviser, som har lært mig så meget både fagligt og personligt. Hun er ærlig og retfærdig, med et hjerte der drives af sin passion for sit fag. Jeg kan klart anbefale Københavns Kunstskole (Arkitektur / Design), til alle der drømmer om at gå den vej. Det faglige niveau på skolen, skal nok sørge for et godt skub i den rigtige retning.

Camilla Brygmann Kaae Christensen 2017

Ida Raselli
​Kunstlinjen 2015/2016

Jeg har været mere end glad for at gå på Københavns Kunstskole. Jeg oplevede at jeg rykkede mig utroligt hurtigt på mine fire måneder hos jer. Skolen tilbyder en sjælden grad af tid og opmærksomhed til hver enkelt studerende, som har været uvurderligt for mig og mit arbejde. Jeg er meget taknemmelig for fællesskabet med mine medstuderende, for Camilla og Manja på kontoret som gør det rart at være på skolen, og frem for alt for mine undervisere Lui, Simon, Tina og Søren, for på hver deres måde, at have stillet mig spørgsmål jeg ikke kunne svare på, skubbet mig fremad og rundt, provokeret mig når jeg skulle provokeres og motiveret mig når jeg skulle motiveres. Det har været et helt særligt privilegium at blive givet så intens og engageret opmærksomhed fra et forskelligartet og kompetent hold undervisere.

Jeg håber det går rigtig godt på skolen.

Jeg starter på akademiet på mandag og glæder mig meget og sender jer en kærlig tanke for alt den hjælp I har givet mig for at nå dertil.

Ida Raselli, Det Kgl. Danske Kunstakademi, Kbh.

Nikoline Leth
​Design / Arkitektur 2015/2016

Jeg gik på Arkitektur og design linjen, og var virkelig glad for det. Holdet var lille hvilket gav mere plads til os alle og mere gruppedynamik. Vi blev hårdt udfordret og fik rigtig meget hård fredback, som gjorde jeg aldrig har lært så meget op så kort tid. Jeg har følt mig meget bedre rustet til optagelsesprøverne end før.

Desuden blev Gry holmskov ikke bare vores underviser, men også vores ven og forbillede.

Jeg vil råde alle der gerne vil ind på design eller arkitektskolen til at tage dette kursus.

Nikoline Leth Arkitektskolen, Kbh.

Matthias Bach
​Kunstlinjen 2015/2016

Tak for et fedt forår med mange nye venner, udfordringer og muligheder! Jeg gik på billedkunstlinjen. Med hjælp fra mine awesome lærere gik jeg succesfuldt videre til sidste del af designskolensoptagelsen på game and production design. Venter nu spændt på svar om jeg kommer ind! ..Jeg kan uden tvivl sige at jeg ikke ville have søgt ind hvis det ikke havde været for mine lærere der guidede mig videre i processen og gav mig den konstruktive og velbaserede kritik jeg havde brug for. Mest glad var jeg for at der var rammer og mulighed for at arbejde frit med sine egne projekter uden for meget top styring når man havde brug for det. :-)

PS - går du med tanker om at prøve at fremvise på en fernisering får du rig mulighed for det her.. det er så fed en oplevelse!

Matthias Bach, Designskolen, Kbh.

​Poul Lerzven
​Kunstlinjen 2014/2015

This school I will be very happy to recommend. I participated in 4 modules from September to June. It was a very challenging and exciting time and the outcome was further academic education, thanks to the school. I will emphasize the school's courage and that they stand by their ideology and vision.

If you want challenges and progress within your work of art, you should be a student at the Copenhagen art school.

Pål Lersveen, The Glasgow School of Art.

Eva Obelitz Rode
​Skrivelinjen 2013

​Det fællesskab, der var om teksterne og læsningen af dem på Københavns Kunstskole, har været af helt afgørende betydning for min udvikling. På skrivelinjen lærte jeg at læse - egne og andres tekster – med kritiske briller, lytte til kritikken, tage den ind og skrive tekster om igen og igen. Det har været så enormt givende at kunne dele den interesse for at skrive og for at læse litteratur, især fordi det på skrivelinjen blev gjort i et rum, der var åbent, dialogisk, inspirerende og uhøjtideligt.

Når jeg ser på de første tekster, jeg havde med til læsning i 2013 og sammenligner dem med det, jeg arbejder på nu, så er der en kæmpe forskel, og det er så absolut takket være Kunstskolen, at jeg har kunnet bevæge mig så langt og udvikle mit sprog og min stil – og at jeg nu har kunnet blive optaget på Biskops Arnö.

Jeg kan på det kraftigste anbefale alle, der vil arbejde med egne og andres tekster at gå på skrivelinjen på Københavns Kunstskole – undervisningen er eminent, underviserne engagerede og fællesskabet er virkelig guld værd.​

​Hanne Backe
​Kunstlinien 2013-2014

Jeg søgte et 2-måneders kursus på skolen september 2013 for at afklare mine ideer om at male.

De 2 måneder blev til 4, 6, 8 og 10. Fordi.

Skolens faglighed: De mange lærere, jeg mødte, dels som gennemgående kræfter, dels i kortere forløb, repræsenterer en stærk national og international faglighed og har egen kunstnerisk praksis inden for forskellige kunstretninger. Deres faglige engagement bevirkede, at undervisning, opgaver og øvelser blev inspirerende og skabte reflektion.

Pædagogisk tilgang: Jeg oplever, at skolen har en pædagogisk tyngde, som er sjælden og ukunstig. Der var tid, rummelighed og nærvær til hver enkelt af os, tæft for at se vores særlighed, udfordre den, og dosere oplæg og faglig inspiration i pirrende mængder. Den ligeværdige dialog er lærernes dominerende værktøj, og især gennem de kontinuerlige samtaler med os ud fra vores kunstneriske projekt, formår skolen at rykke os.

Uanset om det er til et videre kunstnerisk forløb, eller det slet og ret er personlig udvikling.

Mangfoldighed i skolens hverdag: Det daglige arbejde og samvær i skolens små, men hyggelige rammer, i en elevgruppe, bredt sammensat alders- og baggrundsmæssigt; den uhøjtidelige stemning mellem os, de mange diskussioner

og besøg ved hinandens værksteder; masser af humor, men også anstrengelsernes tårer. Altsammen en uundværlig del af kurserne.

Jeg holder skarpt øje med skolens fremtidige tilbud.

​Chr. Vincent Thon
​Københavns Kunstskole 2012 / 2013

Jeg ser tilbage på mit ophold på Københavns kunstskole som værende uundværlig for en hver, der ligesom mig har en idé at ville forfølge en videregående uddannelse i kunst, men som ikke har haft fingeren på pulsen før.

Skolen entusiastiske personale hjalp mig til at se mere nuanceret på mit projekt, og forstår vittigheden i at få eleven til at forholde sig kritisk over for egne værker.

Stedet emmer af lyst til elevens udvikling og frisind, og på trods af skolens begrænsede plads muligheder, vil der blive gået meget langt for at imødekomme individuel udfoldelse.

Jeg vil også fremhæve skolens mentorordning, som kom til at betyde meget for mig og undersøgelsen af mit projekt.

Da jeg havde givet udtryk for at jeg var interesseret i at videreuddanne mig i udlandet, fik jeg muligheden for en mentorordning med den dygtige Helene Garberg, som blandt andre udøvende kunstnere, er tilknyttet skolen.

Det var det helt rigtige for mig,- og med Helens kyndige forberedelse, blev jeg tilbudt plads på flere af de bedste kunstuddannelser i Storbritannien.

Så hvis man, ligesom mig, kommer direkte fra gymnasiet, og er nysgerrig på hvad det er kunst er for noget? Og om det måske er noget man vil bruge mere end bare lige et par måneder på?, er Københavns kunstskole det helt rigtige sted at starte.

Chr. Vincent Thon, optaget på Slade College of Art + på Edingburg College of Arts

​Annemette Albrectsen
​Københavns Kunstskole 2004 -2007

Var fuld af form, farve og den gode smag. Blev frataget det hele og lidt til. Fik foræret et nyt billedsprog med holdbarheds-garanti. Tar det frem og kikker på det hver dag. Med stolthed og med glæde.

​Lisa Strøander
​Københavns kunstskole 2005-2008

Min tid på Københavns Kunstskole har været fundamentet for dér, hvor jeg står i dag. Skolen gav mig et perspektiv og ståsted, samt en forståelse for den sammenhæng, jeg selv indgår i, rent kunstnerisk. Vigtigst af alt lærte jeg at se på mit eget arbejde med en vis form for distance, som har gjort det muligt for mig at udvikle mig i spændende retninger, som jeg ikke havde forestillet mig, da jeg startede på skolen.

Skolen forberedte mig til at søge på Danmarks Designskole, hvor jeg pt. er på mit 4. år, og har haft stor gavn af de erfaringer Københavns Kunstskole har givet mig med på vejen.

Anna Juul Barnholdt, Mode- og Tekstillinjen 2020

Jeg har været så glad for mit forløb på mode- og tekstillinjen, og jeg kan varmt anbefale det til andre der, ligesom jeg selv, elsker at udfordre deres kreative side. Det er skønt at være fælles om en interesse og at lære nye ting både af de dygtige lærere og gæstelærere. Forløbet for mig har været et super springbræt til at være mere kreativ i min hverdag, og har samtidig været en stor hjælp til at udvikle mit portfolio.

Ditte Krøyer, billedkunstlinjen 2019

Jeg har altid ledt efter min plads i livet, og fandt den endelig da jeg startede på Københavns Kunstskole

Laura Hvidtfelt Andersen, billedkunstlinjen 2019

Jeg har fået en masse viden om ting jeg ikke selv havde opsøgt. Skolen har åbnet mit syn meget for kunst. Har fået et rigtig godt skub ind i kunstverdenen.
Jeg har allerede anbefalet skolen til flere bekendte, og jeg kommer muligvis tilbage og tager et modul mere til vinter.

Zoe Amalie Bille Stad, billedkunstlinjen 2019

Det har været et super spændende og givende forløb, og jeg vil klart anbefale andre, der gerne vil søge ind på en hvilken som helst kreativ uddannelse at starte på Københavns Kunstskole.

Studerende på filmlinjen​

Jeg har fået øjnene op for at man kan finde inspiration rigtig mange andre steder, end jeg nogensinde før har gjort. Jeg har altid søgt den oppe i mit hoved, i litteratur eller andre

film, men igennem visuel notation og de mange forskelligartede øvelser vi har lavet, er der, hos mig, blevet åbnet op for en helt ny måde at anskue processen på. Jeg føler, at jeg er

blevet bedre rustet, til at skabe og tænke i mere visuelle baner. Igennem dette kursus er der blevet åbnet nogle helt nye døre i mig selv, som virkelig har været interessante, og jeg

er kommet steder hen jeg ikke vidste fandtes, og som jeg heller ikke havde forventet jeg ville komme hen

Cecilie Riis Solberg

Design / Arkitekturlinjen 2017/2018

Jeg har gået på arkitektur- og designlinjen i efteråret 2017 og foråret 2018.

Jeg har aldrig mødt en underviser, som brænder så meget for sine elever som Gry. Man kunne mærke, at hun oprigtigt ønsker, at det skal lykkes for hver enkelt elev. Derfor giver hun hudløst ærlig feedback, og det kan i første omgang føles hårdt. Men hurtigt gik det op for mig, at Gry blot prøvede at forberede os til “den virkelige verden”, hvor tegninger og modeller altid skal laves om, indtil man når et godt resultat. Hun prøver at motivere alle, og griber man ud efter mere, så har hun altid mere at give.

Efterårssemestret gav et godt billede af, hvad det vil sige at arbejde med et stort projekt, og det tekniske tegnekursus var guld værd. Kurset gav en god afklaring ift. studievalg. Samtidig var det virkelig god forberedelse til forårssemestret, som fokuserede på optagelsesprocessen. Vi arbejdede intensivt på hjemmeopgaver og trænede optagelsesprøver og tegneteknikker. Jeg havde aldrig været så godt klædt på til prøven uden alle disse øvelser og uden Grys konstruktive feedback.​

Udtalelse, Billedkunstlinjen 2017

​Det har været rigtig fedt at snakke med nogen der selv laver kunst og har en masse kompetencer indenfor området og så er det utrolig dejligt at man får en nøgle,

så man altid har mulighed for at gå ned at arbejde.

Emilie Viktoria Kjær Næss-Schmidt
​Billedkunstlinjen 2015/2016

Københavns Kunstskole har været enormt vigtigt i min udvikling og dannelse i at se på og snakke om kunst, men også i forhold til at udvikle en kunstnerisk praksis.

Skolen kan rumme denne udvikling og dannelse på niveauer – om man vil søge akademier, søge en udvikling i udtryk eller bare søge kan og vil skolen nok altid hjælpe til en form for afklarende forvirring forbundet med indsigt. Indsigt forstået som et indblik i hvad kunst kan være og gøre, og sproget ”kunst”.


Kombinationen mellem faste, dygtige undervisere der følger én som kursist fra start til slut og skiftende gæsteundervisere der netop ikke har fulgt denne udvikling, men kommer og ser på og snakker om et status quo billede af en proces er en privilegeret og lærerig procedure, der er med til at forme en form for alsidig egenforståelse af ens kunstneriske praksis, arbejdsmønstre og interessepunkter. Der er mange måder man kan hjælpe en sådan forståelse og udvikling på vej, på Københavns kunstskole blev man og ens arbejder mødt med samtale, alvor og tid og gennem disse samtaler voksede denne her indsigt i (både egen og andres) kunst altså.


Jeg kan ærligt anbefale et ophold på Københavns Kunstskole hvis man har den mindste smule interesse i samtiden og kunst og linksne herimellem.

Emilie Viktoria Kjær Næss-Schmidt, städelschule i frankfurt 2016

​Susanne Schmidt-Nielsen
​Københavns Kunstskole 2008 – 2010

Det var som om jeg fik nye øjne – det jeg før begejstredes over fik en meget større dimmension. Begejstringen for "det gamle” blev erstattet af en meget større forståelse for kunst, for "det gode billed”. Jeg fik en ny forståelse og indsigt. En forståelse og indsigt der fortsat baner vejen for mig, som jeg kan bygge videre på.

Tusinde tak til jer alle.

​Claire Donohoe
​Københavns Kunstskole Forår 2011

Københavns Kunstskole var for mig en kæmpe hjælp til at søge ind og blive optaget på Kunstakademiets Designskole. Der blev vendt op og ned på mit arbejde, og jeg blev konfronteret med måder at arbejde på, som jeg ikke var god til endnu, hvilket i øjeblikket var frustrerende, men det der skulle til for, at jeg udviklede mig og endte ud med en meget bedre arbejdstilgang og -proces, end jeg havde, før jeg startede.

​Suzanne Jensen
​Kunstlinjen 2013/2015

Det sidste halve år har været meget skælsættende for mig for efter flere måneders indre og kritiske dialoger med mig selv, tog jeg endelig beslutningen om at søge på kunstakademiet i Amsterdam. Jeg arbejdede meget koncentreret og fokuseret på min portefolio, som jeg viste på akademiet d. 11. marts 2015. Og jeg blev sandelig bedt om at komme igen til en afgørende samtale d. 22. april. Jeg mærkede en utrolig styrke og selvtillid og efter endte samtaler med 8 dommere, havde jeg en klar følelse af, at jeg gav ALT, hvad jeg havde, og at jeg Ikke kunne havde gjort det bedre eller anderledes. Jeg var stolt.

En måneds tid efter fik jeg vide, at jeg var blevet optaget på Gerrit Rietveld Akademi med start d. 24. august og fire år frem. Nu er forberedelser i gang mentalt som praktisk, og jeg er mega bange for al det ukendte. Men samtidig er jeg ikke et splitsekund i tvivl om, at jeg må følge mit hjertes passion - kreativiteten.

I dag d. 19.6. er sidste skoledag på Københavns Kunstskole - et kapitel lukker og et nyt åbner sig for mig. Når jeg ser på de sidste 20 måneder, er der sket så mange ting, og jeg IKKE i stand til at sætte ord på min taknemmelig til ledelsen af Københavns Kunstskole, til lærerne som hele tiden har troet på mig og til alle de fantastiske dejlige medstuderende, som jeg har mødt på min vej. Alt det bedste ønsker jeg jer.

Og til alle som ønsker at åbne mere op for kreativiteten så tøv ikke med at tilmelde dig et modul - prøv det!

Julie Sophie Koldby
​Kunstlinjen 2013/2014

Ja det lyder banalt, men jeg lærte at snakke og se. Med en yderst imødekommende skoleledelse, engageret og stærkt læreteam gik jeg fra at snakke ugugakak-baby-sprog til, bedre at kunne forstå mine kunstneriske processer. Både gennem det store individuelle fokus og gennem den sociale omgang med mine medstuderende - i alle aldre med en fælles interesse for kunst. Jeg diskuterede, grublede og grinte med bl.a. Hanne som var pensioneret, Nanna der var psykolog samt Malene og Camilla som var i samme sko som mig. Jeg lærte at se og forholde mig til kunst i nye kontekster.

Når jeg ser tilbage, har mit ophold på Københavns Kunstskole været fuldstændig uundværligt for hvor jeg står i dag. Med 3 optagelsessamtaler i ind-og udland smed jeg sutten og starter nu på Det Jyske Kunstakademi. Jeg var aldrig nået så langt, så hurtigt, hvis skolens store frirum til mig som elev ikke var tilstede. Jeg sender en kæmpe tak til Mia, Simon, Fie og Lui.

Julie Sophie Koldby, 20 år.​

​Sofie Flagstad Hansen
​Skrivelinjen 2012

Jeg startede på Københavns Kunstskoles skrivelinje, fordi jeg ville give mere plads til mine forfatterdrømme. Jeg gik på skrivelinjen i et helt forrygende halvt år, hvor jeg blandt meget andet mødte dygtige og engagerede undervisere og fik nye værdifulde venskaber.

Jeg har faktisk endnu ikke helt overblik over, hvor meget kunstskolen rykkede for mig, men jeg kan sige, at jeg fik et helt andet forhold til mine tekster, at jeg uden tvivl blev meget bedre til at skrive og hvis jeg ikke havde gået på skolen, var jeg aldrig blevet optaget på Forfatterskolen.

​Sarah Persson
​Kunstskolens Skrivelinje 2012

Jeg har haft en fantastisk tid på Københavns Kunstskoles skrivelinje. Gennem kvalificerede og kritiske tekstlæsninger er jeg blevet en meget bedre skribent, og min horisont er blevet udvidet litterært. Det er utroligt inspirerende at være omgivet af folk, der brænder for litteraturen og niveauet har været tårnhøjt både fra lærernes og elevernes side.

Jeg kan kun anbefale skrivelinjen til alle med en forfatterspire i maven!”

​Neel Schøbel
​Københavns Kunstskole 2007-2008

Københavns Kunstskole gav mig en solid og grundig indførelse i kunstens verden.

Her var mulighed for at eksperimentere med form, farve, lyd, tanke, struktur og meget mere i et på engang inspirerende, udfordrende og trygt miljø. Ugentlige kunst oplæg, workshops og fælles diskussioner har været med til at udvikle kritisk tilgang til kunsten og fungeret stimulerende i sammenhæng med den daglige fysiske og konkrete værksteds praksis. Københavns Kunstskole har givet mig et rigtig godt og solidt fundament som jeg på ingen måde ville have kunne undvære i min efterfølgende kunst praksis på den internationale kunst scene.

Københavns Kunstskole er et fantastisk og unikt sted som jeg vil anbefale til alle!

​Casper Koch Hughes
​Københavns Kunstskole 2004-2007

Da jeg startede på Københavns Kunstskole, var planen at søge ind på Kunstakademiet.

Jeg arbejdede hårdt og stillede i starten ikke rigtig spørgsmål til, hvorfor jeg ville den vej, andet end at jeg altid har været interesseret i at lave kunst. Der er ro og fordybelse på København Kunstskole, hvor de dygtige lærere skaber en kreativ atmosfære, hvor dét at tale om og lave kunst bliver taget alvorligt. Ikke bare som et mål, som for eksempel med ansøgninger til akademier, men også som en proces, hvor vejen derhen er mindst lige så vigtig.

Jeg er nu i gang med mit femte år på kunstakademiet, og jeg er dybt taknemmelig for den undervisning og støtte, som jeg har modtaget på Københavns Kunstskole.

Min tid på skolen fik mig til at stille spørgsmål til, hvorfor kunst var vigtig for mig, og gav mig samtidig selvtillid og redskaber til at arbejde videre med det.

Martin Brandt Hansen

Jeg har været rigtig glad for mit forløb på Københavns Kunstskole. Mit personlige kunstsyn og kunstudtryk blev markant udviklet under forløbet. Dette på grund af fælles undervisning, gennemgange og diskussioner om kunst sammen med andre mennesker, men også især på grund af individuelle samtaler med undervisere.

Det særlige ved Københavns Kunstskole er, at der tages udgangspunkt i dine egne individuelle projekter og beskæftigelse med kunst. Du har dit eget atelier, som du har adgang til døgnet rundt. Underviser kommer og besøger dig og snakker med dig face to face om de ting du laver.

Til andre der ønsker at udvikle sig indenfor kunst, søger et skub i den rigtige retning, eller blot ønsker at være en del af en organisme som beskæftiger sig med kunst, der kan Københavns Kunstskole klart anbefales.

Personligt har jeg, under mit forløb på skolen, fået et helt nyt kunstsyn og et ordentligt spark i røven imod den retning jeg ville hen i min beskæftigelse med kunst. Den retning ville jeg bestemt have brugt rigtig rigtig lang tid på at finde uden de aktiviteter, gennemgange, dialoger og coaching som Københavns Kunstskole tilbyder.


Martin Brandt Hansen, optaget ved Det Kgl. Danske Kunstakademi, KBH. 2016

Kontakt

Københavns Kunstskole

Nørre Søgade 43

1370 København K

35 83 60 82

info@koebenhavnskunstskole.dk

CVR: 16121347

Følg os

Facebook

Instagram