Filmmanuskriptkursus

I samarbejde med filminstruktør og manuskriptforfatter Anna Emma Haudal tilbyder Københavns Kunstskole nu en intensiv workshop i manuskriptskrivning for aspiranter til filmskolerne.

Workshoppen er målrettet deltagere, der har som målsætning at ansøge Den Danske Filmskole,Super16 eller lignende filmskoler.

Workshoppen foregår på Anna Emmas landsted i Odsherred og kost og logi er indregnet i prisen.

INTENSIV WORKSHOP I MANUSKRIPTSKRIVNING

På vores intensive workshop arbejdes der med deltagernes skrivehåndværk, filmdramaturgi, det personlige stof og dialog. Det er en kort, men intensiv workshop der har til formål at styrke aspiranterne i deres ansøgningsproces. Det præcise indhold tilrettelægges efter deltagernes niveau og filmskolens krav til ansøgningens indhold. Der arbejdes både med idéudvikling, format, synopsis og manuskriptskrivning. Workshoppen vil træne deltagernes skriveorgan og lære dem at tænke filmisk frem for litterært.

Workshoppen foregår i uge 42 fra tirsdag eftermiddag til søndag formiddag, og vil finde sted på Anna Emmas landsted i Odsherred, hvor deltagerne bliver tilbudt kost og logi. Landstedet ligger tæt på skov og fjord, så der vil være rig mulighed for lange gåture og dukkerter i det oktober-kolde vand.

Datoer: 16 – 21 okt. Nærmere info vil finde sted ved tilmelding. 

Ved deltagelse i workshoppen forventes det, at der medbringes en computer med installeret dropbox, word og et manuskriptskrivnings-program, f.eks. celtx, screenwriter eller final draft. Det forventes også at deltagerne selv er i stand til at klare tekniske udfordringer og kan bruge programmerne. Det er ikke et computerteknisk kursus og underviseren fralægger sig alt ansvar for teknik hvad angår deltagernes computere.

Lidt om underviseren
Anna Emma Haudal er uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole. Hun dimitterede i 2015, og er lige nu i optagelse med DR3s nye store ungdomsserie, da hun siden skolen er begyndt at instruere flere af sine egne manuskripter. Anna Emma har desuden skrevet og instrueret kortfilmen Sofa, er episodeforfatter på DR1s kommende Julekalender Thannanaya og Sjit Happens på TV2 Zulu.

Workshop i Odsherred

16. oktober - 21. oktober 2018

Ankomst tirsdag kl. 16.00 og afrejse søndag kl. 13.00.​

Pris​

5.700,-​

Tilmelding

Send en mail med navn og adresse til: koebenhavnskunstskole@gmail.dk

Besvar følgende spørgsmål ved tilmelding:

Hvorfor ønsker du at gå på skolen?

Har du et mål - en skole eller uddannelse, du ønsker at søge ind på?
Hvilke ting arbejder du med nu, og hvilke ting ønsker du at arbejde med på skolen?

Underviser​

Anna Emma Haudal​

​Undervisning

Kontakt

Københavns Kunstskole

Nørre Søgade 43

1370 København K

35 83 60 82

koebenhavnskunstskole@gmail.com

CVR: 16121347

Følg os

Facebook

Instagram