Photoshop kursus for fotografer og billedkunstnere​

​​Få kender til oprindelsen af Photoshop, - at det blev skabt i 1988 af brødrene Thomas og John Knoll, der dengang henholdsvis arbejdede som Visual Effects Supervisor og Chief Creative Officer i Industrial Light and Magic, et firma oprettet af George Lucas til at stå bag visuel effect produktioner til bl.a Star Wars filmene.

Da Photoshop først udkom, var det de færreste, der havde nok processing power på deres udstyr til at kunne køre programmet, og i start halvfemserne kunne man da også, som Photoshop Retoucher, sagtens både nå at lave og drikke en kop kaffe i den tid det tog programmet at udføre de simpleste operationer.

I dag er det meget anderledes. De fleste har adgang til Photoshop, da den teknologiske udvikling har gjort at alle maskiner i dag kan køre programmet, og selv til Smart Phones findes der en App version!

​Pdf portfolio kursus i Photoshop

På dette kursus vil vi arbejde med tekst og billeder.

•Vi vil lære at lave et portfolio i Photoshop i pdf format.

•Du vil få grundlæggende kendskab til at importere og opsætte et eller flere billeder i et fotoshop dokument.

•Vi vil gennemgå grundlæggende filstørrelser og formater.

•Vi vil gennemgå de relevante værktøjer på værktøjspaletten og basis farveredigering med kurver.

•Du vil lære at bruge tekstværktøjet og få kendskab til de forskellige muligheder det indeholder.

•Vi vil lære at samle et portfolio dokument i pdf format i programmet Preview (Kun Mac) som kan medsendes ansøgninger.

Dette kursus henvender sig primært til billedkunstnere, som ønsker at lære at lave et flersidet pdf dokument med deres arbejde, som kan bruges til ansøgninger og lægges op på en hjemmeside.

​--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Basis billedredigering i Photoshop

•Et to dages kursus hvor du vil lære de værktøjer i Photoshop man bruger til billedredigering.

•Vi vil starte med at gennemgå de relevante værktøjer i værktøjskassen; crop tool, perspektiv crop, pensler, clone stamp tool, healing og patch tool, tekst tool.

•Vi vil lære at balancere farver og kontrast med curves og levels og hue/saturation værktøjerne.

•Vi vil lære om layers og fordelen ved at arbejde i lag, at vi altid kan gå tilbage til vores oprindelige billede, og vi vil lære de relevante arbejdsmetoder, der gør det overskueligt at arbejde med mange lag.

•Vi vil gennemgå smart sharp og unsharp mask og se på forskellen, og få en forståelse for hvornår og hvordan disse filtre skal bruges.

•Vi vil lære om de rette billedstørrelser til hjemmesider, og lære at forstå sammenhængen mellem dpi og billedets dimensioner.

Dette kursus henvender sig primært til folk uden videre kendskab til Photoshop, som ønsker at lære at arbejde med billeder i Photoshop for kunne redigere fotos af egne værker og sende dem som jpegs eller lægge dem på en hjemmeside.

​--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

​​Underviser

Billedkunstner Laila Svensgaard er uddannet i maleri (BFA) fra Central St. Martins College of Art & Design i London og i Critical & Pedagogical Studies (MFA) fra Malmø Kunstakademi. Derudover har Laila en mangeårig professionel karriere i analog farvefotofremkaldelse og som Photoshop Retoucher i London. Hun bl.a. har arbejdet for professionelle laboratorier som BDI Colour Lab og Metro Imaging og for klienter som Issey Miyake, Prada, Miu Miu, Michael Kors, Sony Music og B Sky B Television.

Praktisk

Tilmeld dig via vores tilmeldingsblanket herunder.

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Dette vil du blive informeret om. Du vil straks få en mail, såfremt der bliver plads.​

Moduler​

​​Pdf portfolio kursus

16. + 17. oktober 2017

Pris​

1.050,-

Fast underviser​

Laila Svensgaard​

​Undervisning

2 dages kursus fra kl. 10.00 - 14.00

​Basis billedredigering

​30. + 31. august 2017

4. + 5. november 2017​

Pris​

1050,-

Faste underviser​e

Laila Svensgaard​

​Undervisning

2 dages kursus fra kl. 10.00 - 14.00

Kontakt

Københavns Kunstskole

Nørre Søgade 43

1370 København K

35 83 60 82

koebenhavnskunstskole@gmail.com

CVR: 16121347

Følg os

Facebook

Instagram