Photoshop kursus for fotografer og billedkunstnere​

​​Få kender til oprindelsen af Photoshop, - at det blev skabt i 1988 af brødrene Thomas og John Knoll, der dengang henholdsvis arbejdede som Visual Effects Supervisor og Chief Creative Officer i Industrial Light and Magic, et firma oprettet af George Lucas til at stå bag visuel effect produktioner til bl.a Star Wars filmene.

Da Photoshop først udkom, var det de færreste, der havde nok processing power på deres udstyr til at kunne køre programmet, og i start halvfemserne kunne man da også, som Photoshop Retoucher, sagtens både nå at lave og drikke en kop kaffe i den tid det tog programmet at udføre de simpleste operationer.

I dag er det meget anderledes. De fleste har adgang til Photoshop, da den teknologiske udvikling har gjort at alle maskiner i dag kan køre programmet, og selv til Smart Phones findes der en App version!

Programmet selv har også udviklet sig og er blevet mere automatiseret med årene, men de grundlæggende værktøjer eksisterer stadig, og det er dem dette kursus går ud på at lære, fordi man med kendskab til disse værktøjer opnår en større frihed i programmet til bl.a. at kunne bruge det kunstnerisk, som et analogt digitalt mørkekammer, eller som et avanceret digitalt tegneredskab uden grænser.

Kurset henvender sig til alle men særligt til kunstnere og fotografer, som ønsker et større kendskab til programmet og en udvidet forståelse for sammenhængen mellem analoge- og digitale arbejdsmetoder. Man behøver ingen tidligere kendskab til Photoshop for at kunne deltage.​

​2017 Pdf portfolio kursus i Photoshop

På dette kursus vil vi arbejde med tekst og billeder.

•Vi vil lære at lave et portfolio i Photoshop i pdf format.

•Du vil få grundlæggende kendskab til at importere og opsætte et eller flere billeder i et fotoshop dokument.

•Vi vil gennemgå grundlæggende filstørrelser og formater.

•Vi vil gennemgå de relevante værktøjer på værktøjspaletten og basis farveredigering med kurver.

•Du vil lære at bruge tekstværktøjet og få kendskab til de forskellige muligheder det indeholder.

•Vi vil lære at samle et portfolio dokument i pdf format i programmet Preview (Kun Mac) som kan medsendes ansøgninger.

​​Underviser

Billedkunstner Laila Svensgaard er uddannet i maleri (BFA) fra Central St. Martins College of Art & Design i London og i Critical & Pedagogical Studies (MFA) fra Malmø Kunstakademi. Derudover har Laila en mangeårig professionel karriere i analog farvefotofremkaldelse og som Photoshop Retoucher i London. Hun bl.a. har arbejdet for professionelle laboratorier som BDI Colour Lab og Metro Imaging og for klienter som Issey Miyake, Prada, Miu Miu, Michael Kors, Sony Music og B Sky B Television.

Praktisk

Tilmeld dig via vores tilmeldingsblanket herunder.

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Dette vil du blive informeret om. Du vil straks få en mail, såfremt der bliver plads.​

Moduler​

​​Pdf portfolio

30. + 31. august 2017

16. + 17. oktober 2017

Pris​

1.150,-

Fast underviser​

Laila Svensgaard​

​Undervisning

2 dages kursus fra kl. 10.00 - 14.00

​Photoshop weekend kursus

​(Dato kommer snart)

Pris​

Faste underviser​e

Laila Svensgaard​

Gæstelærer​

​Undervisning

Kontakt

Københavns Kunstskole

Nørre Søgade 43

1370 København K

35 83 60 82

koebenhavnskunstskole@gmail.com

CVR: 16121347

Følg os

Facebook

Instagram