​Linoleumstryk

På Københavns Kunstskole tilbyder vi 3-4 gange om året et linoleum tryk kursus. Kurset giver en rigtig fin indføring i linoleumstrykkets mange facetter og muligheder. Der vil være en kort introduktion til linoleumstrykkets historie op til i dag, hvor teknikken stadig er yderst populær.

Hvorfor holder linoleumstrykket stadig?

Linoleumstrykket er et af det mest bredt fagnendne medier i familien af grafiske trykteknikker. Det rummer alle muligheder for udtryk og stilarter, af den grund bruges det også af alle fra folkeskolebørn til professionelle kunstnere.

Fokus i kurset vil være hands-on og der blive lagt op til udforskning af mediets muligheder gennem en række konkrete opgaver.

Linoleumstryk kræver nødvendigvis ikke en stor presse og andet, dyrt og professionelt udstyr, - du kan starte med et stykke linoleum, skæreredskaber, papir, farve og en ske. På kurset vil du netop blive introduceret for måder og metoder til at komme rigtig langt med meget få remedier.

Kurset er kort sagt en super mulighed for at stifte bekendtskab med grafikkens- og trykkekunstens inspirerende verden.​

Underviseren på kurset er illustrator , der vil vejlede, hjælpe og inspirere.​

​Tilmeldingsblanket

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TRYK-KURSUS / LINOLEUM

DATO: 19. + 20. december 2016

UNDERVISER: SIMON VÆTH

Pris: 950,- incl. materialer.​

Undervisning kl. 16.00 - 20.00

​               

Københavns Kunstskole  /  Nørre Søgade 43, 1370 København K  /  Tlf.: 3583 6082  /  ​E-mail: koebenhavnskunstskole@gmail.com  /  CVR: 16121347​