Ferie- / sommerkurser​

​​Tryk-kursus / linoleum

​16. + 17. oktober 2017 

18. + 19. december 2017 

12. + 13. februar 2018

26. + 27. marts 2018 

19. + 20. maj 2018

Pris​

950,-

Fast underviser​

Jens-Andreas D. Elkjær

​Undervisning onsdag

​2 undervisningsgange kl. 16.00 - 20.00

​Hvorfor holder linoleumstrykket stadig?​

Linoleumstrykket er et af det mest bredt favnende medier i familien af grafiske trykteknikker. Det rummer alle muligheder for udtryk og stilarter, af den grund bruges det også af alle fra folkeskolebørn til professionelle kunstnere.

Fokus i kurset vil være hands-on og der blive lagt op til udforskning af mediets muligheder gennem en række konkrete opgaver.

Linoleumstryk kræver nødvendigvis ikke en stor presse og andet, dyrt og professionelt udstyr, - du kan starte med et stykke linoleum, skæreredskaber, papir, farve og en ske. På kurset vil du netop blive introduceret for måder og metoder til at komme rigtig langt med meget få remedier.

Kurset er kort sagt en super mulighed for at stifte bekendtskab med grafikkens- og trykkekunstens inspirerende verden.​

Underviseren på kurset er Jens-Andreas D. Elkjær, uddannet fra Den Grafiske Højskole, arbejder som freelanceillustrator og -grafisk designer.

​Maleri workshop

​3 dages malerkursus i påskeugen

26. + 27. + 28. marts, kl. 10.00 - 15.00

Pris​

​1.750,-

Fast underviser​

Mia-Nelle Drøschler

​Undervisning

Kl. 10.00 - 15.00​

På denne maleri workshop bliver du introduceret til grundprincipperne i billedkunst.

Vi vil gennemgå hvordan et billede kan opbygges ved hjælp af andre billeder, former og farver. Komposition og form vil især have vores fokus.

Omdrejningspunktet er din egen produktion af billeder og kollager, hvor du får rig mulighed for at eksperimentere og udvikle dit eget udtryk. Vi vil især lægge vægt på ideen omkring dine værker, og spørge ind til hvad du vil lave og hvorfor, igennem en fortrolig og individuel dialog.

Hver dag starter med en gennemgang af maleriet op igennem kunsthistorien til samtiden. Et udvalg af kunstnere og værker vil blive introduceret som inspirations kilde, og til at udvide forståelsen for maleriet og hvilken relevans det har i dag.

Medbringe egne materialer.

​Weekend tegnekursus 

11 + 12 november 2017

Pris​

950,-​

Fast underviser​

Jasper Sebastian Styrup

​Undervisning

Lørdag + søndag kl. 10.00 - 15.00


Frihåndstegning

​Skønt det er frihåndstegning, og alle har hver deres streg, forholder vi os teknisk, modsat kunstnerisk og frit, til det at tegne. Vi ønsker at give en basisviden om teknikker og medier, og viser hvornår, hvordan og hvorfor, man kan bruge dem. Man vil lære at analysere og se objekter, proportioner, strukturer, stofligheder, lys og skygge, forkortninger, vinkler og vil arbejder med teknikken i at gengive førnævnte. Vi vil desuden tegne croquis og portræt, hvor I lærer om naturrytmer og menneskets proportionering. I vil lære om farveteorier og brug af farver. Desuden vil I lære perspektivisk og aksonometrisk afbildning og forskellen på disse. I vil få øvelser med hukommelses versus iagttagelsestegning. Desuden arbejder vi med parafraser, blindtegning, ismer og stilleben versus bevægelsestegning. Under hele kurset vil jeg introducere forskellige medier f.eks. blyant, blæk, kul, farvekridt og meget mere. Hvis vejret er til det, foregår nogle af kurserne udendørs, f.eks. perspektiv og landskab/natur.​​

Photoshop 

​Basis billedredigering

Dato: 4. + 5. november 2017

Pdf portfolio kursus

16. + 17. oktober 2017

Pris​

1.050,-

1.050,-

Fast underviser​

Laila Svensgaard​

​Undervisning

Kl. 10.00 - 14.00

Basis billedredigering

På dette to dages kursus vil du lære de værktøjer i Photoshop man bruger til billedredigering.

Vi vil starte med at gennemgå de relevante værktøjer i værktøjskassen; crop tool, perspektiv crop, pensler, clone stamp tool, healing og patch tool, tekst tool.

Vi vil lære at balancere farver og kontrast med curves og levels og hue/saturation værktøjerne.

Vi vil lære om layers og fordelen ved at arbejde i lag, at vi altid kan gå tilbage til vores oprindelige billede, og vi vil lære de relevante arbejdsmetoder, der gør det overskueligt at arbejde med mange lag.

Vi vil gennemgå smart sharp og unsharp mask og se på forskellen, og få en forståelse for hvornår og hvordan disse filtre skal bruges.

Vi vil lære om de rette billedstørrelser til hjemmesider, og lære at forstå sammenhængen mellem dpi og billedets dimensioner.

Dette kursus henvender sig primært til folk uden videre kendskab til Photoshop, som ønsker at lære at arbejde med billeder i Photoshop for kunne redigere fotos af egne værker og sende dem som jpegs eller lægge dem på en hjemmeside.

Pdf portfolio kursus i Photoshop

På dette kursus vil vi arbejde med tekst og billeder.

•Vi vil lære at lave et portfolio i Photoshop i pdf format.

•Du vil få grundlæggende kendskab til at importere og opsætte et eller flere billeder i et fotoshop dokument.

•Vi vil gennemgå grundlæggende filstørrelser og formater.

•Vi vil gennemgå de relevante værktøjer på værktøjspaletten og basis farveredigering med kurver.

•Du vil lære at bruge tekstværktøjet og få kendskab til de forskellige muligheder det indeholder.

•Vi vil lære at samle et portfolio dokument i pdf format i programmet Preview (Kun Mac) som kan medsendes ansøgninger.

Dette kursus henvender sig primært til billedkunstnere, som ønsker at lære at lave et flersidet pdf dokument med deres arbejde, som kan bruges til ansøgninger og lægges op på en hjemmeside.

Teknisk tegneforløb 1 uge​

Uge 42: 16. - 20. oktober

Pris​

3.000,-

Fast underviser​

Gry Holmskov​

​Undervisning

Mandag - fredag kl. 10.00 - 15.00

​1 uges intensivt teknisk tegneforløb. Her vil vi arbejde med dobbelt retvinklet projektion, plan, snit og opstalt, perspektiv, isometri.​

Kurset henvender sig især til dem som søger ind på en arkitektskole, designskole eller lignende

Kontakt

Københavns Kunstskole

Nørre Søgade 43

1370 København K

35 83 60 82

koebenhavnskunstskole@gmail.com

CVR: 16121347

Følg os

Facebook

Instagram