Ferie- / sommerkurser​

​​Skrivelinjens sommerskriv

​28. juni - 9.august 2017

Pris​

2.800,-​

Fast underviser​

Glenn Christian​

Christel Wiinblad

Gæstelærer​

+1

​Undervisning onsdag

​7 undervisningsgange kl. 17.00 - 20.00

Selvom det er sommer - så skriver vi stadig. 

Undervisningen på skrivelinjes sommerskriv er som på skrivelinjens øvrige kurser, baseret på tekstlæsning af de studerendes egne tekster. Tekstlæsningen foregår i fællesskab under lærerstyrede diskussioner, for gennem samtale og diskussion at styrke den enkeltes fornemmelse for skriftens mange detaljer, muligheder og faldgruber. Alle er med til at give hinanden feedback med hjælp fra professionelle forfattere.

​Maleri workshop

5 dages maleri workshop uge 32

​7. - 11. august 2017

3 dages malerkursus i påskeugen

26. + 27. + 28. marts, kl. 10.00 - 15.00

Pris​

​2.400,-

1.750,-

Fast underviser​

Mia-Nelle Drøschler

​Undervisning

Kl. 10.00 - 15.00​

På denne maleri workshop bliver du introduceret til grundprincipperne i billedkunst.

Vi vil gennemgå hvordan et billede kan opbygges ved hjælp af andre billeder, former og farver. Komposition og form vil især have vores fokus.

Omdrejningspunktet er din egen produktion af billeder og kollager, hvor du får rig mulighed for at eksperimentere og udvikle dit eget udtryk. Vi vil især lægge vægt på ideen omkring dine værker, og spørge ind til hvad du vil lave og hvorfor, igennem en fortrolig og individuel dialog.

Hver dag starter med en gennemgang af maleriet op igennem kunsthistorien til samtiden. Et udvalg af kunstnere og værker vil blive introduceret som inspirations kilde, og til at udvide forståelsen for maleriet og hvilken relevans det har i dag.

Medbringe egne materialer.

​Tegnekursus frihånd - 1 uge

Uge 28: 10. - 14. juli 2017

Pris​

3.000,-

Fast underviser​

Gry Holmskov​

​Undervisning

Mandag - fredag kl. 9.30 - 15.00

Skønt det er frihåndstegning, og alle har hver deres streg, forholder jeg mig teknisk, modsat kunstnerisk og frit, til det at tegne. Jeg ønsker at give Jer en basisviden om teknikker og medier, og viser Jer hvornår, hvordan og hvorfor, I kan bruge dem. I vil lære at analysere og se objekter, proportioner, strukturer, stofligheder, lys og skygge, forkortninger, vinkler og vil arbejder med teknikken i at gengive førnævnte.

Vi vil desuden tegne croquis og portræt, hvor I lærer om naturrytmer og menneskets proportionering. I vil lære om farveteorier og brug af farver.

Desuden vil I lære perspektivisk og aksonometrisk afbildning og forskellen på disse. I vil få øvelser med hukommelses versus iagttagelsestegning. Desuden arbejder vi med parafraser, blindtegning, ismer og stilleben versus bevægelsestegning. Under hele kurset vil jeg introducere forskellige medier f.eks. blyant, blæk, kul, farvekridt og meget mere. Hvis vejret er til det, foregår nogle af kurserne udendørs, f.eks. perspektiv og landskab/natur.​

Photoshop 

​Basis billedredigering

Dato: 30. + 31. august 2017

Pris​

1.050,-

Fast underviser​

Laila Svensgaard​

​Undervisning

Onsdag + torsdag kl. 10.00 - 14.00

På dette to dages kursus vil du lære de værktøjer i Photoshop man bruger til billedredigering.

Vi vil starte med at gennemgå de relevante værktøjer i værktøjskassen; crop tool, perspektiv crop, pensler, clone stamp tool, healing og patch tool, tekst tool.

Vi vil lære at balancere farver og kontrast med curves og levels og hue/saturation værktøjerne.

Vi vil lære om layers og fordelen ved at arbejde i lag, at vi altid kan gå tilbage til vores oprindelige billede, og vi vil lære de relevante arbejdsmetoder, der gør det overskueligt at arbejde med mange lag.

Vi vil gennemgå smart sharp og unsharp mask og se på forskellen, og få en forståelse for hvornår og hvordan disse filtre skal bruges.

Vi vil lære om de rette billedstørrelser til hjemmesider, og lære at forstå sammenhængen mellem dpi og billedets dimensioner.

Dette kursus henvender sig primært til folk uden videre kendskab til Photoshop, som ønsker at lære at arbejde med billeder i Photoshop for kunne redigere fotos af egne værker og sende dem som jpegs eller lægge dem på en hjemmeside.

Teknisk tegneforløb 1 uge​

Uge 42: 16. - 20. oktober

Pris​

3.000,-

Fast underviser​

Gry Holmskov​

​Undervisning

Mandag - fredag kl. 10.00 - 15.00

​1 uges intensivt teknisk tegneforløb. Her vil vi arbejde med dobbelt retvinklet projektion, plan, snit og opstalt, perspektiv, isometri.​

Kurset henvender sig især til dem som søger ind på en arkitektskole, designskole eller lignende

Kontakt

Københavns Kunstskole

Nørre Søgade 43

1370 København K

35 83 60 82

koebenhavnskunstskole@gmail.com

CVR: 16121347

Følg os

Facebook

Instagram